Popularni pevač i bivši zadrugar rešio da stane na ludi kamen: Sloba verio devojku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović se ženi Jelenom Đuričanin u aprilu, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Naime, Sloba je verio Jelenu pre nekoliko dana, u šta se uverio i naš paparaco, koji je uslikao pevačevu buduću ženu sa prstenom, za koji smo saznali da košta pola miliona dinara!

RepublikaFoto: e-stock
Sloba i Jelena

- To se desilo pre nekoliko dana. Bili su na večeri i on je odjednom izvadio prsten od belog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno rekla "da". Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavestili najbliže prijatelje da je verena - kaže naš izvor blizak ovom paru.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic

Kako dalje navodi isti sagovornik, venčanje će biti upriličeno u aprilu ove godine, ali ne i velika svadba.

- Zbog smrti Slobinog oca Dušana Radanovića ove godine njih dvoje neće praviti veliko, gala veselje, već će se samo na proleće venčati u krugu najbližih, odnosno kumova. Venčaće se u opštini i crkvi, a nakon toga će otići na ručak sa kumovima - kaže nam Slobin prijatelj blizak Srpskom telegrafu.

Bili su na večeri i on je izvadio prsten od belog zlata optočen brilijantima, a ona je odmah izgovorila "da"

 

Inače, Radanović i Jelena su započeli vezu krajem prošlog leta, odnosno kada je Đuričaninova odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Sloba je, po tvrdnji njegovih bliskih ljudi, odlepio za Jelenom, koja takođe i njega mnogo voli.

- On nikada nije imao ženu kao što je ona - prelepa, pametna, a pritom veoma posvećena, plemenita i požrtvovana osoba. Pored toga što se ljubav između njih javila na prvi pogled, Slobu je ona zbog svih tih svojih vrlina dodatno osvojila. Jedva čekaju da dobiju i svoje dete - kažu nam naši sagovornici upućeni u detalje njihove veze.

Pozvali smo oboje za komentar, ali se Radanović nije javio, dok je Jelena nije htela puno da priča.

- Razumite me, zaista ne želim da pričam o privatnom životu. Hvala vam i prijatno - prokomentarisala je buduća gospođa Radanović.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Radanović: Moja porodica je oduševljena Jelenom

Sloba Radanović je nekoliko puta do sada istakao da mu je Jelena velika podrška, ali i demantovao da je sa njom bio kada su prvi put uslikani na rođendanu kod biznismena Dragoslava Ilića, poznatijeg kao Gagi Argentinac, početkom avgusta prošle godine.

- Onda kada sam rekao da nisam bio sa Jelenom, stvarno nisam, ali evo sada slobodno kažem da jesmo zajedno. Presrećan sam sa njom. Cela moja rodbina je oduševljena Jelenom. I više nego oduševljena. Nisu mogli ni da veruju kakva je to osoba.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Jelena: Sloba me privukao malim stvarima

Jelena Đuričanin je takođe jednom u medijima ispričala kako su se upoznali pevač i ona, ali i istakla čime je budući muž osvojio.

- Sloba je pevao na proslavi mog rođendana 2018. godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak kao da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je, pažljiv, veliki vernik i humanista. Sloba me je privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima i to čini svakodnevno. Sloba se loše oseća zbog svega što mu se desilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam - rekla je Đuričaninova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jana

24.01.2020 13:28

Sloba i Jelena su predivniiiii

Odgovori 0 17
Vita

24.01.2020 14:20

Sloba pobeleo od straha, Jelena pocrnela od ljutine zbog čekanja.

Odgovori 10 0
sladja

24.01.2020 15:33

Prsten u Novogodišnjoj noći je ona očekivala. Sada joj nije važno.

Odgovori 10 0