Turski milioner odlepio za Vuksanovićkom: Želim da usrećim Lukasovu Sonju, njena prošlost me ne zanima

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski pop pevač i biznismen Ozkan Šen poznatiji kao Mister Džad više ne krije da ga je osvojila dizajnerka Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Oskan Šen

Turska zvezda upravo zbog ljubavi prema Sonji boravila je u Beogradu, gde ga je paparaco Srpskog telegrafa prvi put uslikao sa Sonjom na ručku, čime smo dobili potvrdu njihove ljubavi.

Koliko je zaljubljen, govori i činjenica da je Ozkan snimio i spot u našoj prestonici, gde je i progovorio za Srpski telegraf o poznanstvu sa Luksovom bivšom i otkrio da je zaljubljen u nju.

- Sonja i ja smo se upoznali u Diseldorfu krajem oktobra. Stekla je moje poverenje na prvi pogled, što je retkost danas kod žena. Generalno volim vredne i sposobne žene, a ona poseduje sve te kvalitete. Na prvi pogled se vidi da je Sonja samostalna i jaka žena - istakao je Šen i otkrio da nije čuo za Sonjinog bivšeg muža Acu Lukasa.

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro

Lukas bez reči o novom Sonjinom dečku

Pošto je poznat po britkom jeziku, od Ace Lukasa se očekivalo da će oštro da prokomentariše novu ljubavnu vezu bivše supruge, ali je folker ovaj put sve iznenadio. Iako smo uporno pokušavali da ga dobijemo kako bi prokomentarisao navode turske pop zvezde da će usrećiti njegovu bivšu, Lukas nije odgovarao na naše pozive, ali ni na poruke.

- Ne znam ko je Aca Lukas. Nije džentlmenski da komentarišem njenu prošlost niti s kim je bila. Moja misija je da sada učinim sve da bude srećna i potrudiću se da tako bude. Stalo mi je do Sonje i siguran sam da ću je zadržati pored sebe - rekao je Šen i istakao da mu se sviđa Beograd, u kom planira da nastavi karijeru.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vuksanović

- Beograd je prelep, ovde se osećam kao kod kuće i svima u Turskoj pričam kako ste postali ozbiljna i razvijena zemlja. Moj plan je da otpočnem i biznis ovde jer imate veliki potencijal za poslove kojima se bavim. Pevanje je moj hobi i sigurno neću odustati od njega, ali moj plan je da uložim novac u biznis u Srbiji - kaže turski milioner i otkriva da se poznaje sa Eminom Jahović.

Nagrađen za humanitarni rad

Ozkana Šena odlikovao je krajem godine turski predsednik Redžep Tajip Erdogan za humanitarca godine.

Naime, biznismen iz Turske donirao je dve pumpe za vodu u najugroženija područja Afrike vredna tri miliona evra, za udomljavanje pasa lutalica donirao je dva miliona evra samo prošle godine i smanjio procenat pasa na ulicama Istanbula čak 40 odsto, a preko društvenih mreža mesečno podeli 100.000 evra.

- Imao sam skromno detinjstvo i to je moja misija da pomažem siromašnima - tvrdi Šen.

- Ona je u turskoj zvezda. Emina je jedna dama, a upoznao sam je preko njenog bivšeg supruga Mustafe Sandala, s kojim sam išao u školu. Žao mi je što je njihov brak okončan, znam da su sjajni roditelji, ali i ljudi, i da su razumno doneli tu važnu odluku - ističe Mister Džad i tvrdi da nije čuo za Jelenu Karleušu u Turskoj.

- Ne znam ko je to. Možda je bila nekoliko puta u medijima u kontekstu da je nečija žena, ali ona u Turskoj nije poznata. Ne znam odakle vam to?! U Turskoj je najveća zvezda Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading