Nevenčana supruga iznenadila pevača: Tozovac proslavio 84. rođendan!

Autor:

Zabava

25.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac proslavio je 84. rođendan na jednom od zemunskih splavova.

Foto: Privatna arhiva
Predrač Živković Tozovac

Tozovcu je rođendansku žurku organizovala njegova dve decenije mlađa izabranica Emilija Mima, koju voli duže od 40 godina. Među više od 20 zvanica bila je i Tozovčeva kuma pevačica Merima Njegomir, uz čije pesme je slavljenik bio na vrhuncu raspoloženja.

- Tozovac se odlično drži i na rođendanu je bio odlično raspoložen. Satima se veselio s najboljim prijateljima. Bila je intimna, ali vrlo svečana atmosfera. Pevale su se njegove omiljene pesme, a njegova kuma Merima najbolje zna da mu pogodi ukus, pa je tako bilo i na ovom rođendanu - ispričala je za Srpski telegraf porodična prijateljica pevača.

Posle gala večere pred slavljenika su dovezli rođendansku tortu na dva sprata, a njegova Mima ga je iznenadila i vatrometom. Jedan od prijatelja, u trenutku dok je pevač duvao svećice i zamišljao rođendansku želju, dobacio mu je nešto što je nasmejalo prisutne:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tozovac

- Dragane, znam šta si zamislio, da te služi muškost kao i do sada.

Inače, Tozovac je operisao glasne žice pre oko pola godine i još se nije vratio nastupima kako je planirao, ali u izuzetnim prilikama uzme mikrofon i počasti prijatelje nekom pesmom, a tako je bilo i preksinoć. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Eleanor Maria Stanley

27.07.2021 17:07

Imala Sam Posebnu Cast Da Licno Upoznam Tozovca 22og Maja 2001e godine. I imam 3 Omiljene Slike Sa Njim. I Sa Puno Ljubavi Cu Ga U Srcu Nositi Do Kraja Zivota.