Meni se nova ljubav desi u momentu: Luna otkrila razlog raskida sa Markom!

Autor: Srbijadanas

Zabava

26.01.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su pomno pratili ljubavnu vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića u Zadruzi. Njihovi fanovi su sa žaljenjem prihvatili vest da njih dvoje više nisu zajedno. Sada je Luna gostovala u emisiji "Magazin in" i tom prilikom je otkrila nepoznate detalje o njihovom raskidu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna

- Oboje smo se trudili maksimalno da stvari koje su nam smetale ne vidimo. Trudili smo se baš da ostanemo zajedno, ali mislim da je bilo previše pritiska i oboje imamo drugačije stavove o jako bitnim stvarima da bi jedan par uspeo. To je suština. Može da postoji ljubavi i sve, toga nije manjkalo, ali to što je jako bitno da bi jedna veza bila normalna i da bi funkcionisala, mora da postoji nešto što mi nismo uspeli da izgladimo - rekla je Luna.

- Ja ne mogu na silu da odem u kafić i da gledam s kim ću da budem. Ja nisam taj tip. Meni se nova ljubav desi kada se najmanje nadaš i kada osetiš. Takva sam i ne mogu protiv sebe - dodala je Đoganijeva u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

26.01.2020 14:03

Oboje imamo drugačije stavove o jako bitnim stvarima da bi jedan par uspeo. To je suština. Može da postoji ljubavi i sve, toga nije manjkalo, ali to što je jako bitno da bi jedna veza bila normalna i da bi funkcionisala, mora da postoji nešto što mi nismo uspeli da izgladimo. ŠTA? ŠTA? ŠTA? ŠTA? ŠTA? ŠTA? ŠTA? ŠTA?

Odgovori 23 1
Zlatan

26.01.2020 15:22

Luna i dalje živi u lažima, pivu i viskiju.

Odgovori 16 2
Adem

26.01.2020 15:53

Luna imala duže vremena dečka samo u rijalitiju, jer nije imao gde da pobegne od nje. Van rijalitija samo kombinacije jednovečernje. Niko je neće za devojku. Lunjara laže kada kaže: - Ja ne mogu na silu da odem u kafić i da gledam s kim ću da budem.

Odgovori 17 3