Slobu Radanovića zadesila neviđena tragedija: Nakon smrti oca, pevač izgubio još jednu voljenu osobu!

Autor: Kurir

Zabava

31.01.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobi Radanoviću 2019. godina završila se na najgori mogući način - gubitkom oca Dušana, a sada je njegovu porodicu ponovo zadesila tragedija.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba Radanović...

Naime, Slobi je preminula tetka, što je pevača veoma rastužilo.

Ovaj tužni i iznenadni događaj Radanovića je zadesio tokom boravka na Kopaoniku, pa je bio prinuđen da se odmah spakuje i krene put rodnog Zrenjanina. 

- Sloba se mnogo potresao, naročito što se još nije oporavio od šoka nakon gubitka oca, za koga je bio veoma vezan. Kada su mu javili, Sloba je odmah spakovao stvari i vratio se sa zimovanja kako bi bio sa svojim bližnjima i pomogao oko sahrane - kaže izvor blizak pevaču.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa ocem Dušanom...

Podsetimo, pevaču je otac preminuo 31. decembra, što ga je potpuno slomilo. Pošto je imao zakazan nastup za doček Nove godine u Beogradu, Radanović je poručio da ga neće otkazati, jer to ni njegov otac ne bi želeo. Tako je na profesionalan način postupio, ali su mu to zamerili fanovi.

- Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj otac, u pravom smislu te reči - napisao je Sloba, koji je samo nekoliko sati pre nego što je dobio vest o tetkinoj smrti posvetio status svom ocu i napisao da mu nedostaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

31.01.2020 12:10

Molim vas da nas obavestite i kada Slobin komsija umre