Trudna ćerka pokojnog pevača doživela saobraćajnu nezgodu!

Autor: kurir.rs

Zabava

31.01.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, objavila je novi video na Jutjubu u kojem je fanovima otkrila da je imala nezgodu na stanici za tehnički pregled. Srećom, niko niije nastradao, ali Ela se našalila da se umalo porodila zbog toga!

RepublikaFoto: instagram.com/elladvornik
Ela Dvornik

- Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovek koji je izlazio s parkinga, zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo rešili ljudski i bez ikakvih ispada. Niko nije povređen, a ja sam se skoro porodila - pojasnila je Ela u videu.

Podsetimo, blogerka je u prošlom videu svojim prateljima pričala o carskom rezu te kako se osećala nakon porođaja. Rekla je kako je zbog morfijuma i anestezije nakon porođaja svako malo gubila svest te da je pričala i gluposti.

- Imala sam osećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla setiti da sam rodila i kada su mi doneli Balie, pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i pre čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitalazašto tako plače i zašto je tako mala - ispričala je Ella u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading