Svađa oko Šabanove imovine: Vanbračni sin koči prodaju vile, bez njegove saglasnosti Šaulićima vezane ruke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji sin Robert, koga je tragično nastradali folker Šaban Šaulić dobio u vanbračnoj zajednici, protivi se prodaji vile na Dedinju koju je iza sebe ostavio njegov otac.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/V. LUKIĆ

Kako Srpski telegraf saznaje, Robert je odlučio da se bori za deo koji mu zakonski pripada, zbog čega je Goca morala da obustavi prodaju luksuzne nekretnine vredne milion evra.

- Goca je zbog velikih dugova u koje je upala nakon Šabanove smrti objavila prodaju vile od milion evra. Ona je, još dok je Šaban bio živ, uzimala novac unapred za njegove nastupe, koji je potrošen, pa su dužnici nakon Šabanove pogibije počeli da im redovno kucaju na vrata. Jedini izlaz da se reši dugova bio je da proda luksuznu kuću, ali su i tu nastali problemi kada se Robert usprotivio. On se kao ravnopravni naslednik pojavio na ostavinskoj raspravi, gde je zahtevao svoj deo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Goca se bukvalno hvatala za glavu kada ga je videla. Nakon prvog ročišta rekla mu je da će mu deo biti isplaćen čim proda kuću samo je potrebno da on odustane od trke za nasledstvom. Robert je to odbio uz prigovor da se neće složiti da se kuća proda sve dok se ravnopravno imovina ne podeli.

Robert: Ja sam ravnopravan sa ostalom Šabanovom decom i neću odustati od nasledstva

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Porodica Šaulić nekada

Kako dalje izvor navodi, Robert je toliko odlučan da uzme šta mu pripada da je čak unajmio advokata, koji je insistirao na tome da kuća ne može da ode u zakup dok se proces podele imovine ne završi. Zato je Goca morala da otkaže zakup jedne ambasade koja je želela da iznajmi vilu jer zakonski nije imala pravo da je izda.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Roberta, koji nije krio da će uzeti ono što mu zakonski pripada.

- Ja ću se uzeti ono što mi pripada. Zašto da ne uzmem ono sto mi sleduje. Ja sam ravnopravan sa ostalom Šabanovom decom i neću odustati od nasledstva - rekao je Robert.

Podsećamo da je Robert nakon Šabanove smrti mislio da se odrekne dela nasledstva, ali pošto jako teško živi, a i bolestan je već dugo, rešio je da uzme svoj deo jer je on zakonski sin kralja narodne muzike.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Robert Šaulić

Deliće i fijata od 1.500 evra

Šaban Šaulić je bio vlasnik automobila marke fijat u vrednosti od 1.500 evra, koji je i vozio. S druge strane, kuća na Dedinju koja košta preko 2.000.000 evra vodi se na Gordanino ime, kao i još dve velelepne kuće. Sve pare su takođe išle preko firme koja se vodi na ime Šaulićeve supruge. Svakom od troje dece Šaban je tokom života prepisao po jedan stan. Vikendica u Krčadinu takođe nije na njegovo ime, a kuća u Šapcu se vodi na Ildu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

01.02.2020 09:52

Sin Robert ima ista prava kao ostala deca i supruga pokojnika.

Odgovori 10 1