Teodora i Tamara žestoko zaratile: Nakon ove izjave za Džehverovićevu leteće perje!

Autor: Svet

Zabava

03.02.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović i Teodora Džehverović imaju dug istorijat sukoba, a sada je cela priča dobila neočekivan obrt.

RepublikaFoto: e-stock agency/instagram.com/tamaramilutinovic
Teodora i Tamara...

Podsetimo, mlade pevačice su se upoznale tokom učešća u "Zvezdama Granda", a potom ih je Saša Popović spojio sa još jednom učesnicom ovog muzičkog talent šou-programa, te je oformio grupu "Đavolice". Nakon raspada ovog sastava, Teodora je postala učesnica rijalitija "Zadruga", a Tamara je nije štedela u brojnim izjavama za domaće medije.

Ipak, u poslednjem intervjuu Milutinovićeva je spustila loptu, te je na pitanje o tome što ju je Džehverovićeva navodno iskopirala u novom spotu, odgovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen
Teodora Džehverović...

- Strava su mi sve njene pesme. Rado ih slušam dok sam u kolima. Što se nje tiče nemam šta da dodam. U novom spotu liči na mene - izjavila je pevačica.

- Ne bih se složila sa komentarima da me je iskopirala, ali da liči, stvarno liči. Imamo sličnu boju kose, istu frizuru, ona je lepa devojka. Nismo se odavno ni videle ni čule, ne znam ništa o njoj niti me interesuje to. Ne bih komentarisala dalje.

RepublikaFoto: instagram.com/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading