Đoganijeva spiskala sve pare! Evo kada Luna ponovo ulazi u "Zadrugu"! Zbog nje i Marka rijaliti će trajati do OVOG datuma?!

Autor: Informer

Zabava

04.02.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 3",saznaju beogradski mediji!

RepublikaFoto: Prntscrin
Luna Đogani...

Posle njenog dečka Marka Miljkovića, koji se Pinkovom rijalitiju priključio u nedelju, u Belu kuću se vraća i pobednica prethodne sezone.

Prema informacijama, Đoganijeva će se na luksuzno imanje u Šimanovcima useliti za mesec dana da bi pokušala da spasi pevačku karijeru, koja joj propada.

- Sve pare koje je je zaradila u "Zadruzi 2" Luna je potrošila za stan i pesme. Spiskala je svih 120.000 evra! Na desetine hiljada evra uložila je u pesme i spotove, a to joj se nije isplatilo, pa je u debelom minusu. Očajna je jer je u poslednja dva meseca imala samo tri nastupa. I ona i Marko su još pre početka "Zadruge 3" pozvani da se ponovo takmiče, pa su sad rešili da iskoriste tu šansu. Mada je govorila da nikad ne bi bila u rijalitiju sa ocem Gagijem, novac ju je naterao da se predomisli. Pohvalila mi se da je dobila mnogo veći honorar nego prošle godine, kad je zarađivala 12.000 evra mesečno - priča izvor i dodaje:

- Mnogo joj znači i to što je Marko već unutra. Oni su raskinuli sredinom decembra, ali su već u januaru nastavili vezu. I dalje su zajedno, a dogovorili su se da to kriju i da se lažno pomirenje desi pred kamerama!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

I Miljković je u "Zadrugu" ušao zbog novca. Sav honorar iz prethodne sezone uložio je u biznis sa duksericama i trenerkama, pa je ostao bez dinara u džepu.

- Govorio sam da nikad više neću ući u rijaliti, ali je ogroman honorar presudio da prihvatim ponudu. Pristao sam i zato što mogu da reklamiram svoj brend. Kada budem izašao odavde, moje finansijsko stanje će biti odlično! Možda i pobedim, pa to bude pravi bum. Naravno, Luna je prva saznala da se vraćam u "Zadrugu". Pružila mi je podršku - rekao je Marko pred ulazak.

Miljković je po ulasku u Belu kuću nagovestio Gagiju da će uskoro živeti pod istim krovom sa ćerkom. Kad su se učesnici "Zadruge" okupili oko di-džeja iz Brusa i ispitivali ga šta ima novo u spoljnom svetu, on se obratio tastu:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna i Gagi...

- Razumem ih skroz i ja sam prošle godine smarao svakog novog učesnika. Tako ću i ja za mesec dana, kad uđe neko mnogo bitan!

S obzirom na to da imaju veliku podršku fanova, Luna i Marko će verovatno ostati do kraja u "Zadruzi", koja bi ovog puta mogla da traje čak godinu dana, odnosno do 6. septembra!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
miki

04.02.2020 14:27

Majka Anabela ju je upropastila da potroši sve pare.

Odgovori 34 2
Adem

04.02.2020 17:50

Butik propao i zatvoren. Otvaranje usta na plejbek neće niko. Pare potrošene po savetu majke Anabele. Saldo NULA (0). Luna u besparici mora u Zadrugu 3.

Odgovori 19 1
Kuki

04.02.2020 19:41

Takmičari se već zamorili. A oni tek sada ubacuju favorite. Na polovini trajanja Zadruge.

Odgovori 16 1
zoks

16.02.2020 11:03

Može tata da pridržava stolicu....