Aleksandra Morača o prijateljstvu sa fudbalerom: Idem kod Nejmara na karneval u Rio!

Autor:

Zabava

06.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Morača, mlada srpska blogerka i influenserka, svojom lepotom zaludela je i fudbalera Pari Sen Žermena - slavnog Brazilca Nejmara.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nejmar i Aleksandra

Devojka koja živi na relaciji Beograd-Pariz u intervjuu za Srpski telegraf pak tvrdi da su samo prijatelji i da se u tom svojstvu i našla na gala proslavi njegovog 28. rođendana u elitnom klubu u srcu prestonice Francuske.

Kako ste se uopšte upoznali?

- Sasvim slučajno, preko zajedničkog prijatelja posle utakmice Crvena zvezda - PSŽ (1:4) u decembru 2018. godine. Bila sam na stadionu, a on je tada postigao gol i rastužio me jer sam navijačica Zvezde. Morao je posle da mi se izvini, ha-ha. Nadam se da će moji crveno-beli i sledeće sezone ukrstiti koplja sa "svecima" iz Pariza u Ligi šampiona i da će ih pobediti. Ali i ako ne bude tako, Nejmar će biti moj gost u Beogradu, svidela mu se Srbija - u dahu će Aleksandra.

Prva sam mu čestitala 28. rođendan, koji je proslavio u Parizu

Kako je bilo na njegovom rođendanu? Je l' posvetio pažnju svim gostima?

- Da, da, nije nadmen kao što se priča. Moram da se pohvalim, prva sam mu od mnogobrojnih gostiju čestitala rođendan! Stajala sam blizu ulaza u klub u trenutku kad je on došao, jer je kasnio, stigao je posle svih gostiju. Posle mene se sa svima pozdravio, baš je kul tip.

Foto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Morača

Sigurno između vas nema ništa više od prijateljstva?

- Ne, verujte mi. Da ima, zašto bih krila?! Trenutno sam, posle godinu i po veze, slobodna devojka, dišem punim plućima, uživam u slobodi.

Jesi li ga možda pitala koga najviše ceni od naših reprezentativaca? Igrao je protiv Srbije na SP u Rusiji 2018. godine...

- Nisam, ali pitaću ga u Rio de Žaneiru! On i njegovi drugari će me ugostiti na Kopakabani. Karneval traje od 21. do 26. februara, a ja ću biti tamo već za nekoliko dana. Jedva čekam, baš se radujem!

Foto: instagram.com/vucelicsorajasara
Morača: Nisam u Mihailovom katalogu, a Soraju ne znam!

Kada je makro Mihailo Maksimović uhapšen prošle godine zbog afere "elitna prostitucija", mediji su spekulisali da se na njegovom spisku nalazi i Aleksandra Morača. Međutim, ona to demantuje.

- Naravno da to nije tačno. Nemam ama baš nikakve veze sa tim, mediji pišu svašta. Povezivali su me i sa Sorajom, a ja nju i ne poznajem - kaže Morača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading