Otkrivamo ko je novi dečko Nikolićke: Ana smuvala bivšeg Rade Radenović!

Autor:

Zabava

07.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Ana Nikolić je pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa biznismenom Boškom iz Crne Gore, inače bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Ana Nikolić

Ovo je očigledno dokaz da je pevačica konačno prebolela bivšeg supruga, kolegu Stefana Đurića Rastu.

Nakon što je ponovo dovela liniju do perfekcije, ona je pronašla dečka, biznismena iz Crne Gore, sa kojim je od pre nekoliko meseci u vezi.

- Ana je pre nekoliko godina upoznala sadašnjeg dečka jer imaju dosta zajedničkih prijatelja, ali nisu bili više od poznanika. Viđali su se na slavljima na kojima su oboje prisustvovali, ali su se simpatije između njih stvorile pre nekoliko meseci, kada su se sreli u jednom restoranu. Ubrzo su počeli da se dopisuju, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Anin dečko živi na relaciji Srbija - Crna Gora, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno. Oni se ne trude da se kriju u javnosti, pa često posećuju restorane u Beogradu, kaže Anina prijateljica koja je želela da ostane anonimna i dodala da je Boško Ani bio velika podrška i tokom mršavljenja, kao i da su nedavno bili na prvom zajedničkom putovanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rada Radenović

- Zajedno su bili na Tajlandu, gde su proveli dve nedelje. Uživali su u peščanim plažama, masažama na plaži, a sa njima je bila i Anina ćerka Tara, koja je Boška odlično prihvatila, kaže izvor blizak pevačici, koji dodaje da Boško takođe iza sebe ima brak i dete sa ženom čiji otac drži jedan poznati beogradski restoran sa konjskim mesom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading