Dečko Ane Nikolić je bio najbolji drug Filipa Kapisode: Opčinjen je pevačicom a bio je i sa OVOM voditeljkom!

Autor: kurir.rs

Zabava

08.02.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su beogradski mediji ranije preneli Ana Nikolić ima novog dečka i to crnogorskog biznismena Boška Bukvića, koji je ranije bio u emotivnoj vezi sa voditeljkom Radom Radenović.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ana Nikolić

Sada se pojavila informacija da on nije samo Radin bivši, već i neko ko je poznavao pokojnu pevačicu Kseniju Pajčin. Tačnije bio je prijatelj njenog dečka manekena Filipa Kapisode, koji je pre deset godina ubio pevačicu, a zatim i sebe.

- Za tragediju sam saznao na treningu, odmah sam pozvao Filipa, ali on je već bio isključen. Poslednji put smo sedeli zajedno pet-šest dana pre tragedije, zezali smo se u stanu zajedničkog druga. Pričao je o provodima i planovima da otvori kafić u rodnom mestu. Poslednji put smo se čuli noć pre tragedije. Zvao me je u jedan sat posle ponoći, rekao da za nekoliko dana dolazi na Cetinje i da se više neće vraćati u Beograd - izjavio je Boško nakon tragedije za medije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Filip Kapisoda

Boško se od tada više nije pojavljivao u medijima, čak i kad je bio s Radom Radenović.

Bukvić je rodom s Cetinja, bavio se rukometom, a već godinama živi i radi u Beogradu i bavi se manjim biznisom. Poput Ane i Boško iza sebe ima jedan brak i dete. On se pre nekoliko godina razveo od supruge Natalije, s kojom je dobio sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading