Avi poslali poruku da prijavi dečka nasilnika, a onda ona šokirala sve: Nije mi on to uradio!

Autor:

Zabava

15.02.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta je juče šokirala javnost kada je na svom Instagram profilu objavila svoju fotku koja je uznemirila mnoge, a na kojoj je ona sa ogromnom masnicom ispod oka.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ava Karabatić

Ona je objasnila šta se dogodilo i demantovala bilo kakav oblik nasilja.

- Ne brinite, nisam pretučena, samo nestručni tim za podočnjake, ali otok će splasnuti za par dana, tako da je sve ok. Volim život, nema reprize, tako da širimo ljubav i ne brinite se ništa, događa se... - napisala je starleta na svom instagram storiju.

A onda je organizovala popularnu igru na Instagramu u kojoj joj pratioci postavljaju pitanja, pa joj mnogi nisu verovali da je u pitanju kozmetički zahvat, nego da prikriva potencijalno nasilje, što je ona oštro demantovala.

Foto: instagram.com/printscreen
Modrica ispod oka Ave Karabatić

- Ma šta je svima, zar vam ja delujem kao neko ko bi trpeo nasilnike ili uopšte bila sa njima. Moja ljubav to nikada ne bi napravio i ne napadajte ga, mi se jako volimo - napisala je Ava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading