Kija otkrila da je dobila upozoravajuće pismo: Molim se za Slobu i palim mu sveću, neko mu baca crnu magiju!

Autor:

Zabava

24.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nedavno se vratila sa dvomesečne turneje koju je imala u Americi, a po povratku u Srbiju sačekala je vest da se njen bivši suprug Sloba Radanović ženi. Kockareva se potrudila da oda utisak da je ženidba nekadašnjeg partnera ne zanima, ali je u intervjuu za IDJ TV otkrila da je dobila pismo na kućnu adresu koje ju je zabrinulo, a tiče se upravo Slobe.

RepublikaFoto: Instagram/youtube
Sloba i Kija

Naime, Kija je tokom intervjua izvadila koverat u kojem se nalazilo pismo, te objasnila da je u njemu navedeno da ona mora da pomogne svom bivšem suprugu.

- Dobila sam pismo na kojem piše hitno. Naravno, neću da govorim o čemu se radi, predugo je pismo. Piše da treba da pomognem Slobodanu. Ne znam od koga je, evo, pogledaću, ali ne bih da otkrivam. Ne znam ni šta piše - rekla je Kija, ali je odmah otkrila svoj blef jer je prepričala sadržinu pisma.

- Nisam pročitala, ali ima nekih informacija o nekim osobama koje mogu da iskoristim, ali neću to sad da govorim jer nije provereno, ne znam ko je pisao. Mogu da kažem da je vrlo škakljivo pismo - kroz osmeh je rekla Kockareva i dodala:

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija Kockar

- Treća osoba baca crne magije na Slobu i pomoliću se za njega, zapaliću mu sveću. Pomolićemo se i to je to.

Rijaliti-zvezda i Radanović sreli su se na jednom događaju samo dan nakon što se ona vratila u Srbiju, a kako su svi mediji pisali o neprijatnom susretu, ona je želela da pojasni šta se dogodilo i kako je do tog susreta došlo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović

- Ja sam sa mojim prijateljima došla na humanitarno veče. Igrom slučaja, tamo je bio on. Ja zaista ne mogu da umanjim sebe, da nestanem da bi se neko bolje osećao. Ništa se nije desilo, nije se ni pozdravio sa mnom. Ne vidim nikakav skandal, kao da je došao Bred Pit ili Bijonse - rekla je Kija, a na pitanje da li je Sloba sa svojom verenicom Jelenom Đuričanin nakon pola sata napustio događaj zbog nje, odgovorila je:

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

- Ja stvarno ne znam, ne bih ulazila u to. To morate njega da pitate. Ja nisam ni primetila da je otišao, prijatelj mi je rekao da je prošao. Ja nemam problem da budem sa njim u istoj prostoriji, to što on ima, to je njegov problem.

Kristina: Ja nemam problem da budem sa njim u istoj prostoriji, to što on ima, to je njegov problem

Turneja u Americi je bila lepo iskustvo za nju, ali nijedan udvarač nije uspeo da je osvoji.

- Bilo je zanimljivo, ali je dva meseca predugo. Udvarali su mi se uglavnom stranci, nije mi se niko svideo, nemam stvarno problem da kažem, ja sam slobodna devojka. Nisam zaista, nekako me više vuče ova strana, Balkan. Ne treba biti sa svakim ni po svaku cenu - završila je Kristina.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pobeći ću iz zemlje kad se Sloba bude ženio

Kockarevu su pogodili natpisi da joj je teško palo to što je Sloba pronašao sreću sa Jelenom, ali ona negira takve navode.

- Videla sam da me upliću u gluposti da ne mogu da se pomirim sa tim što je veren, verovatno će mediji pisati da imam nervni slom kad se oženi. Želim mu svu sreću, on treba da se oženi, to je sasvim normalno, on je mlad dečko, ne treba da ostane sam. Pobeći ću iz zemlje taj dan kad se Sloba bude ženio da zaštitim sebe, moraću. Moja svadba će biti svadba decenije, ja se izvinjavam, sori Slobodane, moraćeš da se pomiriš sa tim.

Foto: instagram.com/kijakockar

Tvrdi da je Slobina verenica kopira

Na pitanje kako komentariše priče da Slobodanova verenica Jelena Đuričanin i ona mnogo liče, Kija je imala spreman odgovor.

- Ne bih komentarisala, čula sam priče da podseća na mene zbog boje kose. Ja sam ovu boju kose imala odavno, tako da... - rekla je Kristina, aludirajući na to da, ako neko nekog kopira, to je onda Slobina verenica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

24.02.2020 10:47

Kija i ne treba da obraća pažnju na njega. On je izgubljen u svojim lažima.