Transplatacija bubrega prošla uspešno: Darko Lazić se oglasio na Instagramu, a onda ih je POKAZAO!

Autor: Pulsonline.rs

Zabava

24.02.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, odlučila da dobrovoljno donira bubreg Darku Laziću, budući da mu levi bubreg otkazuje i samo delimično vrši funkciju, oglasio se i sam pevač.

RepublikaFoto: Republika.rs/D. LUKIĆ
Darko Lazić

Podsetimo, Miroslava je pre nedelju dana za "Srpski Telegraf" izjavila:

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. Pa on je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako razmišljam. Pokloniću mu svoj bubreg, neću da mu prodam, a meni je i dovoljan jedan da preživim. Molim vas, neka mi se javi i ja ću odmah da krenem sa potrebnim analizama. Nadam se da će moj bubreg biti odgovarajuć za Darka.

Tim povodom se, u toku današnjeg dana, oglasio sam Lazić, postavljajući na društvene mreže video zapis u kom prisustvuje okretanju pilića na ražnju, pri čemu je, uz osmeh, poručio:

Foto: instagram.com/printscreen
Lazić se našalio na Instagramu

- Evo, drugari, sa mojim bendom sedim kući pošto je transplantacija bubrega uspešno obavljena, pa da vidite kako je to uspelo. Dobio sam nove bubrege - napisao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

25.02.2020 20:17

On ljudožder, a ja da mu dam svoj bubreg? Nema šanse.