PRODALI GRAND: Brena otvara vinariju i gradi luksuzne stanove, a tek da čujete koji biznis pokreće Saša Popović!

Autor: HIT Informer

Zabava

26.02.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra po prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis!

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Lepa Brena

FoIk pevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

 On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi - priča izvor.

- Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu - rekao je izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Popović i Gačić se nisu javljali na telefon, a informacije je potvrdio Mikičin sin Marko.

- Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome - rekao je pevač Marko Gačić.

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla.

- Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju, koji će voditi njen sin Filip Živojinović - rekao je sagovornik. I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

RepublikaFoto: E-stock/ Časlav Vukojičić
Filip Živojinović

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje „Granda".

-Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu - priča izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

26.02.2020 16:01

Filip će voditi posao a Boba će piti vino. Celog života je maštao da pliva u vinu.