ŠOKIRALA PROSTAKLUKOM! Sofija Milošević se pljuvala sa pratiocima na Instagramu: Ku*vo razvlačili su te po ulazima!

Autor:

Zabava

26.02.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Luka Jović nije se pojavio na proslavi prvog rođendana sina Davida zbog, kako su pojedini naveli, stomačnog virusa.

 

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević

Ista situacija mu se desila i prošle nedelje, kada nije odigrao utakmicu za svoj tim, jer je i tada, kako se spekulisalo, imao problema sa stomakom.

No, sve to mu nije smetalo da s devojkom Sofijom Milošević uživa na safariju, odakle je ona objavljivala snimke, a sada svi sumnjaju da je upravo Sofka glavni razlog njegovog izostanka s rođendanske žurke sina.

Neispunjeno obećanje da će biti uz naslednika i privatnim avionom stići u Beograd nije ispunio, a njegova bivša devojka, Anđela Manitašević, organizovala je luksuznu proslavu, koju je on navodno platio preko 20.000 evra.

Činjenicu da je ostao u Španiji, pošto nije mogao da ustane sa WC šolje, osudili su svi, a najviše pratioci Sofije Milošević, koji su joj uputili brutalne prozivke.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Luka i Sofija

- Žao mi je što je pored ovakve devojke i sina otišao s kurvom. Kurvice, idi potraži nekog novog fudbalera. Meni je samo žao Luke što je s tobom - glasio je komentar koji je Sofiju od stidljive plavuše transformisao u kočijaša.

- Dovoljno ti je što si opsednuta mnome. Žao ti je što te nije do’vatio, pa si se utrpala gde možeš. Jadaro, ti epitet kurve imaš od 14 godine, kada su te razvlačili po ulazima. Umproforko, odje*i - napisala je Sofija i šokirala fanove svojim ponašanjem.

Kada je shvatila da je preterala s komentarima, brže-bolje ih je obrisala, očigledno ne želeći da o sebi stvara ružnu sliku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

26.02.2020 16:17

Da li je to ono hladno stvorenje sa ogromnim koscatim celom pa je napumpala usta da to izgleda srazmernije?