Sve o poznatim ličnostima iz drugog ugla! Nova sezona emisije “Lično, nezvanično” od 8. marta na Prvoj: Popularni glumac Miloš Biković prvi gost!

Autor:

Zabava

08.03.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 8. marta, svake nedelje u 18.50h, uživaćete u novoj sezoni emisije “Lično, nezvanično”.

RepublikaFoto: Promo Prva

Autor i novinar Filip Čukanović prati živote poznatih ličnosti kada se kamere ugase, pa ćete tako imati priliku da vidite kako izgleda svakodnevica glumaca, sportista, pevača, političara. “Veoma sam zadovoljan i reakcijama i rejtinzima, ali i odzivom gostiju iako je ovaj format veoma težak za realizaciju. Dugo nagovaramo sagovornike da nas puste u svoj svet i provedu nekoliko sati sa nama, ali na kraju smo uspevali da napravimo dobre emisije. Valjda zato i radimo drugu sezonu”, iskren je Filip.

Prvi Srbin u dresu Real Madrida posle dve decenije Luka Jović, mlada pevačka atrakcija Anastasija Ražnatović, jedan od velikana srpskog glumišta Milan Lane Gutović obeležili su prethodnu sezonu, a na pitanje koga možemo očekivati u novoj, Filip odgovara: “Cilj mi je da snimimo ljude koji se ne pojavljuju često, a sa kojima su generacije odrastale. Iz svih oblasti. To je maksimum koji sada mogu da kažem”, ali ipak ne krije da će prvi gost u nedelju biti zvezda srpske i ruske kinematografije Miloš Biković.

RepublikaFoto: Promo Prva

- U emisiji želim ljude koji su ostvareni, popularni i zanimljivi, a takvima naša reklama nije potrebna, da budem potpuno iskren. Ipak, format im se dopada, produkcija je na najvišem nivou i ovu emisiju moći će da pogledaju i za nekoliko decenija pa im dođe kao svojevrsni spomenar određenog vremena. Poverenje se gradi korektnošću i poštovanjem dogovora, a meni je to u saradnji najbitnije, a da li će popularni Biković biti jedan od javnih ličnosti koje je teško “otvoriti” i čije poverenje nije lako steći, pogledajte u nedelju 8. marta u 18.50h premijerno na Prvoj.

RepublikaFoto: Promo Prva

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading