Dozvoljeno samo za Anastasiju!

Autor:

Zabava

07.10.2017

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularnija mlađa ličnost na Balkanu Anastasija Ražnatović u subotu veče biće gošća tematske večeri "Straight To The Bank" u čast VIP otvaranja sezone kluba "The Bank" u Beton hali. Bio bi to još jedan njen noćni izlazak da ga specijalni uslovi kakve joj je menadžment kluba samovoljno obezbedio, neće učiniti nezaboravnim.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anastasija Ražnatović

Naime, ulaz u pomenuti klub dozvoljen je samo starijima od 23 godine a popularna Tasa ima punih devetnaest ali zbog svog društvenog i zvezdanog statusa zavređuje tretman kakav te večeri niko neće dobiti ni u jednom drugom beogradskom klubu. U provod će izaći zajedno sa svojim najboljim drugom Stevanom Radivojevićem. Među VIP zvanicama na otvaranju jedne od najurbanijih tačača srpske prestonice u hladnijim danima, našli su se urednik i voditelj emisije "150 minuta" Slavko Beleslin, glumica i manekenka Ivana Korab, mladi pevač Leon i bivši rukometaš Vlada Mandić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading