MARIJA ŠERIFOVIĆ PODIVLJALA OD BESA: Ne budete li građani za primer direktno se zamerate MENI!

Autor: Glossy

Zabava

19.03.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska pevačica izašla je samo da bi regulisala neke obaveze i s obožavaocima podelila kako se štiti i o čemu razmišlja dok traje pandemija virusa korona

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Šerifović

Jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović samoizolovala se u svom stanu zbog epidemije virusa korona, a njena majka je u karantinu, s obzirom na svoje godine i činjenicu da su starija lica i osobe narušenog zdravlje najugroženije.

— Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre završi! Ne budete li građani za primer, direktno se zamerate meni, a znate da to nije dobro — našalila se Šerifovićeva.

RepublikaFoto: Promo
Marija

Ona je podsetila na sve ono što ćemo propustiti ako ne odmah ne preduzmemo sve neophodne mere zaštite od virusa.

— Ona ja zbog vas neć moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gde poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape... — napisala je.
— Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! Hajde uzdravlje i bez sekiracije — zaključila je.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija je, inače, juče prvi put posle sedam dana i njenog koncerta u Centru Sava izašla iz kuće, a s obožavaocima je podelila neke detalje.

— Danas sam prvi put nakon sedam dana izašla iz kuće — napisala je Marija u opisu fotografije na kojoj se vidi da nosi zaštitnu masku. — Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo, jedna radnica i ja, ali i ona je nosila i masku i rukavice. Takođe, zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lekova.
Marija je dodala je prešla šest i po kilometara i da planira ponovo da izađe kako bi kupila krofnu.
— Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući — iskrena je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading