(FOTO) Da se naježiš! Naša pevačica je pokušala samoubistvo, posle joj se otac ubio, a sada je otkrila njegove POSLEDNJE REČI!

Autor:

Zabava

20.03.2020

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pokušala da se ubije, pre šest meseci, pevačica Dunja Ilić je primila vest da je njen otac Jovan Ilić počinio samoubistvo.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dunja Ilić

Iako je prošlo toliko vremena, Dunja je sada rešila da sa svojim pratiocima podeli nešto o njegovom životu, pa je na Instagramu objavila nekoliko storija posvećenih njemu.

Između ostalog, rekla je da je mnogo voleo škembiće i ćevapčiće, ali da nije upoznala čoveka koji je više voleo pse od njega.

Zbog koronavirusa otkazan i događaj koji je osnovao princ Hari

Foto: instagram.com/ dunyailich
Dunja Ilić

Pevačica je prvi put otkrila i koje su bile njegove poslednje reči. Navodno, on nije ni znao da je Dunja pokušala da se ubije, a poslao joj je poruku sledećeg sadržaja:

- Izvini što ti nisam obezbedio bolji život, ti si izuzetna.

Ona je na društvenoj mreži objavila sliku oca, uz ovaj komentar:

- Tata, šest meseci je bez tebe. Rekli su mi da sam te ubila. Ne bi to uradili, da su znali naš poslednji razgovor. Volim te tata. Ostajem jaka. I znam da si me ostavio bez tebe kako bi naučila da živim bez pojasa za spasavanje. Bio bi ponosan na mene. I rekao bi mi da sam veliki kreten zbog nekih grešaka koje sam pravila. Volim te tata. Znam da me čekaš. Ali sačekaj još malo. Želim da dođem u svom najboljem izdanju.

Evo kako je to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading