(FOTO) TUGA BOŽJA! Kija rastužila SVE svojom objavom o RAKU DOJKE: Volim vas!

Autor:

Zabava

20.03.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda i naša proslavljena pevačica, Kristina Kija Kockar, doživela je mnoge turbulencije u životu, kako na ljubavnom tako i na profesionalnom planu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Ipak, ono što je ostavilo veliki trag na nju jeste tumor koji je zaradila nakon napuštanja "Zadruge 1" usled stresa koji je dugo suzbijala, ali koji je Kija uspešno otklonila.

Iako se spekulisalo da se bolest vratila, Kija je ovom objavom te tvrdnje potukla, s obzirom da se redovno pregleda kako se traumatično iskustvo ne bi ponovilo.

Ovom porukom Kija je iskazala solidarnost u doba kada svi brinu o koroni, da to nije jedina bolest od koje sada strahujemo, i da sve žene treba da idu na redovnu kontrolu kako bi izbegle rak dojke.

- DANAS JE NACIONALNI DAN BORBE PROTIV RAKA DOJKE.

Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene, budite odgovorne i zdrave. Volim Vas - napisala je Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
lea

20.03.2020 15:11

Prestanite nas smarati sa ovom raspuštenicom,samo objavljujete šta ona objavi,Da li ste vi normalni,ili je novinarstvo Srbije palo na toliko dno.Zar je najvažnije šta je ova izjavila i objavila.Dokle više?Zašto ovoliki medijski prostor ovoj po meni ispod proseka ženi

Odgovori 1 27
lea

20.03.2020 15:27

E neka ste objavili,šta je objavila Kija.Ne daj Bože da prodje dan bez nje i šta je ona objavila.Napišite da je to najpametnija žena na svetu i da je samo njeno mišljenje važno.Ne postoje drugi pametniji od nje svi su nebitni,bitna je ova, što zbog propalog braka dospe u medije i sada se samo o njoj piše.Kako jadno,a još jadniji ovi tkz novinari!

Odgovori 1 25
Jadranka

20.03.2020 17:00

Volim i ja tebe, draga Kija. Budi hrabra i sve će to proći.

Odgovori 30 0
Dera

20.03.2020 17:16

Kristina Kockar je teško bolesna a plaćeni hejteri je napadaju. Polako doći će đavo i po vas.

Odgovori 28 0