ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Bez Filipa bih bila ništa!

Zabava

09.10.2017

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Aleksandra Prijović ne krije koliko voli dečka Filipa Živojinovića i nema problem da prizna da je on uz nju u svakom trenutku.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović ističe da bez ljubavi i podrške porodice ne bi postigla ovoliki uspeh.

- Oni su najsrećniji na svetu što sam ja uspela u ovome što radim. Kada me vide srećnu, verovatno zaplaču da ja i ne znam. Videla sam puno puta i roditelje i baku i deku da zaplaču. Oduvek sam imala podršku porodice, uvek pričam to da ih volim najviše na svetu, da su uvek tu za mene i da sam najsrećnija zbog toga - rekla je Aleksandra u "Premijeri".

 

 

Ipak, Aleksandra priznaje da je za baku i deku najviše vezana i da se trudi da ih usreći koliko god može.

- Uvek pričam o baki i deki sa nekom posebnom emocijom jer je stvarno to tako. Uvek smo imali poseban odnos, kod njih je sve moglo. Deka mi je uvek govorio: "Samo da ti sebi kupiš stan, kad to doživim, mogu da umrem." Kada sam kupila stan, on je toliko plakao, i on i baka... Kada njih dvoje vidim da plaču, onda mi ne bude dobro - rekla je pevačica.

 

 

Mnogi osuđuju Aleksandru zbog veze sa Filipom govoreći kako je uspela samo zahvaljujući njegovom imenu, pa je Aleksandra rešila da stavi tačku na ove naslove.

- Bez njega ne bih bila ništa, on je sve uradio. Kada sam upoznala Filipa, onda sam počela i da pevam, pre toga nisam znala - ironična je bila pevačica, a onda je istakla kako nema problem da prizna to da je oduvek mogla da računa na pomoć svog dečka, koji je uvek tu za nju.

- Mnogo mi je pomogao, uvek ću to reći. On je jedini čovek koji je tu za mene u svakom trenutku - rekla je Aleksandra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading