SLOBINA PRIJATELJICA: Ne podržavam njegovo ponašanje!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.10.2017

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Slobe Radanovića i Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga" intrigira javnost svakodnevno, naročito zbog toga što je pevač još uvek zakonski u braku sa stjuardesom Kristinom Kockar.

RepublikaFoto: instagram.com/maja.milosevic.official
Maja Milošević

Nakon što su njegova i Lunina majka dale svoj sud o trenutnoj situaciji, njih dvoje imaju veliku podršku fanova, ali ne i kolega.

Naime, Maja Milošević, učesnica prve sezoni najgledanijeg muzičkog šoua ''Pinkove zvezde'' sa Slobom provela je dosta vremena u toku takmičenja, ali je bila i učesnica rijalitija ''Farma'', pa ipak tvrdi da joj nije jasno kako je njen kolega dozvolio da mu se desi ljubav pred kamerama i da prevari svoju suprugu.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Kristina Kockar i Sloba Radanović

- Ja razumem kako je tamo jer sam proživela to, teško je, ali neke granice mora da postoje... - rekla je Maja na početku i istakla da je Kristina Kockar uvek bila tu za njega.

- Ne sviđa mi se situacija koju sam videla te večeri kada je bila njegova majka. Ona izgleda Kiju ne voli. To nije lepo ipak su oni preko pet godina zajedno. A koliko sam upućena, otkad znam Slobu, Kija ga uvek podržavala i bila uz njega - ističe pevačica.

Maja nije ispratila trenutak kada su nakon odlaska Slobine majke Draginje pevač i blogerka otvoreno razmenjivali nežnosti, a kada je videla šta se dogodilo, ostala je bez reči.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Majka Slobe Radanovića, Draginja

Nemam reči, strašno. Mislim da će se pokajati. Daleko od toga da mislim loše o Luni, samo njega krivim. Gledam sad šta se dogodilo. Haos - rekla je Maja, a onda dodala:

- Tamo se bukvalno pomiriš sa tim da je to tvoj život. Meni je bilo teško, ali još teže tog trenutka kada sam se vratila kući. Granice treba da postoje.

Zainrigirana novim dešavanjima između svog kolege i ćerke Anabele Atijas, Maja je neko vreme povela gledajući kratke snimke Lune i Slobe.

Gledam ih sada i ne razumem ovo što se dešava. Meni ništa nije jasno. Neverovatno. Što ga mama nije posavetovala drugačije, nego mu je dala podršku - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading