ENA POPOV SAMA SEBI ČESTITALA rođenje ćerkice, zatim i rođendan!

Zabava

09.10.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica rijalitija, voditeljka i pevačica, Ena Popov, često se obraća sama sebi na društvenim mrežama, čime izaziva burne reakcije javnosti.

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Sep 19, 2017 at 5:39am PDT

Ena je nasmejala mnoge kada je pre više od 2 godine samoj sebi čestitala rođenje ćerke Rije.

Naime, Ena je u porodilištu pratila šta o njenom porođaju pišu domaći portali, pa je na jednom od njih ostavila komentar, ne znajući da joj je Fejsbuk nalog povezan sa aplikacijom, te da će svi znati da je sama sebi, u trećem licu, čestitala Rijino rođenje i uputila želje.

- Čestitamo, neka bude zdrava i lepa na svoje roditelje - napisala je voditeljka u komentaru ispod vesti o Rijinom dolasku na svet, nakon čega su je korisnici interneta ismejali.

Dve godine kasnije, Ena je učinila sličnu stvar, te je samoj sebi uputila čestitku, ali ovoga puta niije pokušavala da sakrije identitet, već je preko Instagrama sama sebi čestitala rođendan.

 

 

- Sebi za rođendan želim da su mi ovi moji najdraži, zdravi, zadovoljni i srećni svakog dana u svom životu - ja ću svakako biti, to uopšte nije upitno! I da nam se ova sredinica na slici popuni sa još jednim anđelom, ne mora baš do sedećeg rođendana, ali ako i tako bude, biću presrećna i zahvalna. Samo neka je nama ljubavi, razumevanja i mira - napisala je Ena i dobila čestitke svojih pratilaca na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading