Drama u domu pevačice: Srušila se majka Nataše Bekvalac!

Autor:

Zabava

23.03.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataši Bekvalac veliku pomoć oko ćerki pružaju roditelji Dragan i Mira, koji čine doslovno sve za svoje unuke, o čemu svedoči i snimak koji je pevačica podelila sa pratiocima na mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Nataša Bekvalac

Njeni roditelji čuvali su joj najmlađu ćerku Nou, koja je iskoristila trenutak i u momentu se suviše približila putu - Mira, Natašina majka, odmah se alarmirala i pojurila ka njoj, kada se saplela i pala direktno na glavu!

Požrtvovana baka brzo je ustala i došla do unuke, a sve ovo sasvim slučajno zabeležio je Natašin tata. Snimak je u potpunosti raznežio Natašu, koja je pratiocima ukazala na sve što bake i deke čine za svoje unuke, a iskoristila je priliku da i nasmeje svoje pratioce.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Majka Nataše Bekvalac doživela nezgodu

- Ljubav za bake i deke... Ako u ovo teško vreme mogu da vas podsetim koliko nam znače, koliko nas vole, ali i da vas malo nasmejem! Moja mama dok čuva Nou, tata snima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading