(VIDEO) HITČINA U NAJAVI: Anastasija Ražnatović objavila novu pesmu!

Autor: Espreso

Zabava

24.03.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović publiku je obradovala novom pesmom.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anastasija Ražnatović

Kako je već najavljeno pesma "Volim te" je ugledala svetlost dana. Više od šest meseci Anastasija Ražnatović je radila na svom prvom albumu, a ovo je druga pesma koju je do sada objavila. Za potrebe spota Anastasija je odabrala atraktivnog manekena Simona Cipollonija koji kroz ljubavnu priču koju nosi ova pesma zajedno sa pevačicom prikazuje zanimljivu ljubavnu dramu.

- Ova pesma je jedna od onih pesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe. Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hitična i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma, a reakcije su već predivne. - kaže Anastasija, koja potom dodaje da je ceo projekat iznela sama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anastasija

- Bilo je potrebno određeno vreme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspela da sve završim - objašnjava Anastasija. Iza muzčkog spota stoji mladi reditelj Ljubba koji je do sada radio na velikom broju uspešnih projekata koji su oduševili mnoge.

Za pesmu "Savršen par" Anastasija je sama pisala tekst, a tako je bilo i ovog puta. Zajedno sa njom na tome su radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

24.03.2020 17:48

Mnogo kuka, a drugo,kako je nije sramota da zaradjuje pare za reklamiranje pravog krzna znajuci da voli zivotinje. Ako ih voli zar ne primecuje da krv curi iz te bunde. Razuverite me, recite da nije pravo.