Testiran na koronavirus: Đorđe David hospitalizovan zbog upale pluća!

Autor: Kurir/Republika

Zabava

25.03.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David objavio je na Instagramu da je trenutno u bonici i da čeka rezultate testa na korona virus.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David

- Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bzvz . Jak sam , ali ... javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! - napisao je pevač, a onda su mu u komentarima svi poželeli brz oporavak.

Podsetimo, Đorđe David nakon što se vratio iz Makedonije prema svojoj porodici se ophodio sasvim savesno, te nije išao u stan u kojem mu žive ćerka i supruga.

- Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam u Đevđeliji s gradonačelnikom, kada je počeo da prima informacije o virusu. Tada sam shvatio da kreće ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija - rekao je nedavno Đorđe David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David je, naime, u Makedoniji bio pre uvođenja vanrednog stanja, a njegova vanbračna supruga Ana i ćerka žive u drugom stanu, ali se redovno viđaju.

- Baš zbog tog putovanja u Makedoniju, ne idem u stan gde su Ana i ćerka, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepuštam slučaju, pa se ponašam odgovorno pre svega prema svojim najbližima - ispričao je nedavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading