Folker se u lajvu zaneo i prešao granicu: Pijani Đani pipkao psa za "muškost"

Autor:

Zabava

28.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani iz noći u noć iz stana zabavlja pesmom na hiljade ljudi u živim uključenjima na Instagramu, što je u vreme izolacije svakako dobar način za neobaveznu zabavu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Radiša Trajković Đani

Međutim, u četvrtak uveče Đanijev lajv je trajao skoro pet sati, tokom kojih je popio ko zna koliko piva, a u jednom trenutku pijani folker je na zaprepašćenje publike uhvatio kućnog ljubimca za polni organ.

- Đani, bre, šta to radiš - opominjala je pevača supruga Slađa, dok je ležeći iza njega gledala omiljenu seriju za vreme svih pevačevih lajvova u koje se povremeno ubacivao i njihov sin Marko, dolivajući ocu i sebi pivo.

Ova za pristojan svet neprijatna situacija sa psom dogodila se dok je sa Đanijem u lajvu bio njegov mladi kolega Uroš Živković, s kojim u poslednje vreme stalno peva po dijaspori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radiša Trajković Djani (@official.djani) on Jan 21, 2016 at 1:41pm PST

 

- Tatin kuronja, jedinče - govorio je Trajković za psa, a Uroš se smejao iako su neki gledaoci zamerali Đaniju što se opija.

- Đangula se razbio - pisali su pratioci kojima je, uprkos gafovima, Đani držao pažnju jer ga nijednog trena nije napuštalo dobro raspoloženje uprkos zaplitanju jezika i iskrivljenom liku od preterane konzumacije alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading