Oboje ste jalovi: Korisnik Instagrama vređao Gocu i Rašu, pevačica mu nije ostala dužna i dobio je lekciju za pamćenje!

Autor:

Zabava

28.03.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti često su, pored fanova koji ih prate i pišu im svakodnevno kako ih obožavaju, na meti korisnika društvenih mreža, kako onih koji kritikuju njihov posao, tako i njihov privatan život i to na veoma pogan način.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Sa ovom negativnom stranom društvenih mreža, sada se susrela i Goca Tržan, nakon što je objavila fotografiju sa suprugom Rašom Novakovićem.

Popularna pevačica i Raša otišli su nakratko u nabavku tokom pandemije koronavirusa i pozdravili pratioce iz svog automobila.

Međutim, iako je bilo lepih pozdrava i emotikona srce za pevačicu i bubnjara, jedan od korisnika Instagrama dozvolio je sebi da bude sarkastičan i našali se na račun toga što Raša i Goca nemaju zajedničko dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Mar 28, 2020 at 7:58am PDT

- Eh, Goco, ako ne ostaneš tokom ove vandredne situacije trudna, onda ste stvarno oboje jalovi, imam prjedlog da pošalješ Rašu kod Marinkovića da mu da par saveta kako se prave deca - glasio je komentar koji je zgranuo sve.

Goca je poznata po tome da ne dozvoljava da niko ne "udara" na nju i njenu porodicu, te je odmah odgovorila ovom nekulturnom korisniku Instagrama.

Foto: instagram.com/printscreen
Komentar koji je zgrozio naciju

- Koliko si ti odvratan i jadan stvor. Nadam se da će ti u životu biti kako misliš drugima! Bravo, care! - odgovorila je pevačica.

Podsetimo, pevačica iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojan

28.03.2020 16:27

Kada bi Goca ušla u Parove na par dana sigurno bi zatrudnela.

Suri

28.03.2020 16:43

Komsinica rodila 1993 u 45 godina, danas komsinica ima ima 72 vitalna i zdrava, a dete napunilo 27 i tera 28. radi i sve mu islo kako treba pa cak i devojce mu nije ni nalik na ove napucane silikonima.