(FOTO) Ksenija iz grupe "Hurricane" nasledila je lepotu od majke: Ovako izgleda Kneževa bivša žena!

Autor:

Zabava

29.03.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nenad Knežević Knez (51) ima dve ćerke, a jedna od njih, Ksenija, u poslednje vreme je privukla veliku pažnju javnosti, kao članica mlade ženske pop grupe "Hurricane".

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal
Ksenija i Knez

Obe naslednice Knez je dobio sa Ninom, bivšom suprugom od koje se razveo 2013. godine, kada su, kako je on rekao, shvatili da im se putevi razilaze.

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez pre sedam godina na temu razvoda za medije.

Fotografije sa Fejsbuk provila njegove bivše supruge svedoče o tome da je zanosna Ksenija lepotu nesumnjivo nasledila od majke!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ollegunar

30.03.2020 05:21

Не каже се Кнежева бивша жена, него бивша жена Ненада Кнежевића Кнеза. Реч Кнежева је присвојни придев, а његова бивша жена није била његово власништво да би се могао користити присвојни придев у реченици.