OVO JE PRAVA ISTINA O HAPŠENJU SORAJE VUČELIĆ!

Autor: telegraf.rs, Republika

Zabava

10.10.2017

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić sa beogradskog aerodroma ide u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana, gde mora da da izjavu u vezi sa paljenjem "maseratija" koji je nedavno vozila.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić

Nakon što se oko 11 časova pojavila informacija da je Soraja navodno uhapšena na aerodromu "Nikola Tesla", po sletanju iz Podgorice, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija, i da su policajci samo prišli starleti i uputili je da mora da da izjavu o nedavno zapaljenom "maseratiju" koji je vozila.  

Pošto se nije odazivala na pozive da da izjavu o slučaju paljenja "maseratija", za njom je bila raspisana potraga i po sletanju, policajci su je uputili da ode u policiju i da zvaničnu izjavu o ovom slučaju.

Prema informacijama Telegrafa.rs, Soraja nije uhapšena. Kako piše Telegraf.rs, posle pasoške kontrole, policajci su joj prišli jer mora da da izjavu u svojstvu oštećene, a zbog nedavno zapaljenog "maseratija" koji je vozila.

Vučelićeva je navodno podigla frku upravo zbog toga što su joj policajci prišli na aerodoromu, nakon čega je, po nezvaničnim informacijama, sama dojavila informaciju da je uhapšena.

Soraja sa beogradskog aerodorma ide u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana gde će dati izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading