(VIDEO) STRAVIČAN PAD! Marija Egelja se okliznula usred emisije: Prizor će vas šokirati!

Autor:

Zabava

31.03.2020

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ispričala je nekoliko anegdota sa posla, među kojima se našao i pad na Adi Ciganliji, kada se okliznula pa završila na leđima.

RepublikaFoto: Printscreen
Marija Egelja

- Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: "Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno", počela je ona: Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima.

- Pre šest, sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a posle završio na Jutjubu -nastavila je Egelja. 

- Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem - zaključila je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

31.03.2020 08:29

Pazi da ne padneš na leđa kad prolaziš pored tog Sapare koji te provocira i opako gleda,a tebi suknjica sve kraća verovatno po radnom ugovoru na kancer televiziji.