(FOTO) KIJA SLALA SLOBI PRETEĆE PORUKE? Nakon što je policiji prijavio uznemiravanje locirana njena adresa!

Autor:

Zabava

30.03.2020

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović se nedavno požalio da je bio u policijskoj stanici kako bi prijavio uznemiravanje, jer mu je neko slao preteće poruke.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

Navodno je policija otkrila lokaciju IP adrese odakle su poruke dolazile i navodno je Kristina Kija Kockar na toj adresi.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu, te su Slobini fanovi objavili na zvaničnoj stranici Zadruge njen Instagram stori i povezali Kiju sa Slobinom prijavom za uznemiravanje.

- Tuđi ljubavnik, tuđi otac, iznude i 9.000 e da se otkači od mene i naručenih tekstova da je fatalan i pisanje komentara sa lažnih profila na moj profil. Idi prijavi sebe psihopato! - pisalo je na Instagram storiju Kije Kockar, koju su Slobini fanovi objavili na stranicu Zadruge na Fejsbuku.

- Balvan (Sloba Radanović) i cura mu dobijali pretnje sa raznih profila, prijavili policiji, IP adresa se ispostavila Kijina, sad treba okrenuti priču... - bio je opis fotografije Kijinog storija sa Instagrama na oficijalnoj stranici Zadruge.

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar/facebook.com/Zadruga - Pink.rs
Kijin stori na Instagramu i opis fotografije na oficijalnoj stranici Zadruge

Da li vi mislite da je Kija slala poruke Slobi, ili on njoj, kako ona kaže na storiju? I da li se uopšte radi o njima dvoma, ili fanovi povezuju stvari i iznose zaključke subjektivo?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading