(VIDEO) Otkriveno koja javna ličnost ima novu ljubav u doba epidemije koronavirusa!

Autor:

Zabava

31.03.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija od koje strepe svi poznati, „Paparazzo lov“ je na programu TV Pink i ove srede od 22:30 časova. Dok su građani Srbije u svojim domovima, ekipa „Paparazzo lova“ pratila je poznate u stopu, a kroz ekskluzivne priče vodiće vas poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

RepublikaFoto: Promo foto

Ove srede „Paparazzo lov“ je istraživao ko se od poznatih ne plaši virusa Covid-19, ko šeta bez maske, a ko pribegava svim merama zaštite.

Naime, samo neke od ličnosti koje nisu nosile zaštitnu opremu kada ih je ekipa snimila su Aca Lukas nakon gostovanja u jutarnjem programu TV Pink „Novo jutro“, kao i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca.

Sa druge strane, jedna poznata pevačica primenila je sve propisane mere – osim što je nosila zaštitnu masku i rukavice, pevaćica je dezinfekcionim sredstvom poprskala ručke na vratima automobila pre nego što je ušla, a potom je i očistila i rukavice.

Jedno od T lica koje je nastavilo da radi, jeste Sanja Marinković, koja i dalje, uz sve mere predostrožnosti, snima emisiju „Magazin In“. Na snimanju su između ostalih bili estetski hirurg dr Colić, kao i glumica Anja Mit, ali je kamera „Paparazzo lova“ zabeležila još jednu ekskluzivu.

Naime, jedna javna ličnost, koja je gostovala kod Sanje, ima novu ljubav u doba epidemije koronavirusa, a o kome se radi, saznaćete ove srede od 22:30 časova na TV Pink.

Najpoznatiji paparaci u Srbiji bili su vredni u proteklom periodu, te su za samo 15 dana snimili čak 20 poznatih ličnosti tokom karantina.

Kako poznati provode dane u izolaciji, šta kupuju, sa kim se viđaju i kuda se kreću, otkriva emisija „Paparazzo lov“.

Očekuje vas mnogo inetersantnih priloga, zato ne propustite „Paparazzo lov“ u sredu 1. aprila u 22:30 časova na TV Pink!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading