(FOTO) OVO JE BOLESNO! Tamara Đurić se izdeformisala: Pogledajte na šta liči nakon operacije nosa!

Autor: Republika, Informer

Zabava

31.03.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se svojevremeno javno pokajala zbog estetskih korekcija, Tamara Đurić se opet predomislila i otišla "pod nož".

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić

Da zlo bude gore, ona je bila u Turskoj na operaciji nosa baš u momentu kada je proglašeno vanredno stanje u Srbiji usled pandemije koronavirusa.

- Ležala sam na operacionom stolu kada mi je javljeno da moram hitno da se vratim u Srbiju jer se uvodi vanredno stanje. Nisam smela da rizikujem, pa sam se prvim letom vratila u Beograd. Imala sam konce na licu zbog operacije nosa, ali sam izdržala put. Da sam ostala u Turskoj, ne bih mogla da se vratim - otkrila je Tamara.

- S obzirom na to da sam u izolaciji, dobro se oporavljam od operacije. Ne mrdam iz kuće i čuvam se - dodala je Đurićeva, a kako sada izgleda možete pogledati u galeriji koja sledi i nema sumnje da ćete je teško prepoznati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RADE

01.04.2020 16:38

Groznije lice odavno nisam video.Ali sta vredi kad moderatori(koji su podplaceni) ne daju dozvolu da se ovo objavi.Grozno od svih