Đaniju preti ROBIJA zbog kršenja policijskog časa? Saslušan danas u policiji!!

Autor: Informer

Zabava

04.04.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana Trajković, njihov sin Miloš i njegova devojka, kao i pevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović, uhapšeni su juče u jednom beogradskom hotelu zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije iz člana 248 kz, a navodno su Đani i njegova porodica, nešto posle 14 sati dovedeni na saslušanje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani

Đani i njegova porodica, Mitar Mirić i Aleksandar Prijović zadržani su navodno u pritvoru. Zadržavanje traje 48 sati, a Đani, njegova supruga Slađa, sin Miloš i snaja Nina danas su dovedeni na saslušanje kod tužioca.

Oni su se, inače, nalazili u odvojenim jedinicama u pritvoru, saznaje "Blic" od izvora iz Trećeg osnovnog tužilaštva na Novom Beogradu.

Navedena lica su, podsetimo, juče zatečena u jednom beogradskom hotelu u lobi baru, oko 15.00 časova, gde im je služeno piće.

Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa na Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu, iako je naredbom Vlade Republike Srbije zabranjeno okupljanje na javnim mestima u zatvorenom prostoru. Protiv svih njih podnete su krivične prijave.

Za ovo delo je zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Prema navodima koji su se jutros pojavili u medijima, Đani je u lobiju sedeo sa sinom Milošem, gde su mu se na kratko pridružile supruga Slađana i devojka njegovog sina, nakon čega su svi uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading