BLAMČINA U EMISIJI! Voditeljka postavila Saši Kovačeviću neugodno pitanje, on je presekao kao niko do sada!

Autor: Alo

Zabava

03.04.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević se uključio uživo u emisiju, a cilj je bio da otkrije kako provodi vreme u izolaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Saša Kovačević

On je tom prilikom otkrio da provodi vreme mirno u svom domu, radi na svojim novim pesmama. Ništa što bi moglo da se izdvoji iz mase izjava poznatih ljudi koji se oglašavaju iz izolacije ovih dana.

Ipak, voditeljka je želela da bude duhovita i da razbije monotoniju, pa ga je pitala za izazove koji kruže društvenim mrežama ovih dana.

- Šta misliš o izazovima, slike iz detinjstva, pa najveći falš u karijeri? Da li bi mogli nešto tako da izvedemo i ovde - pitala je ona.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Saša Kovačević

- Pa sada, šta znam, uhvatili ste me nespremnog i ne baš u pravom momentu. Hajde se vi odlučite za izazov pa mi javite, tagujte me negde - rekao je pevač zbunjeno.

- Ok, onda ti javljamo za izazov - rekla je voditeljka u situaciji koja nije bila prijatna, a njena šala nije bila prihvaćena sa druge strane i to se osetilo, pa se razgovor nije završio prijatno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading