(FOTO) NAŠ ČUVENI FOLK PEVAČ IPAK ŽIV? Mesecima smo ga oplakivali, a sada se pojavila jeziva strana priče!

Autor: Srbija Danas

Zabava

08.04.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dušan Kostić zauvek će ostati upamćen po svom legendarnom hitu "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja", koji se i danas peva. Razne priče godinama su kružile o njegovoj smrti, a zvanična policijska verzija glasi da je on u predvečerje 13. maja 1996. godine skočio sa Pančevačkog mosta u Dunav i izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Ilustracija

Međutim, njegova supruga Nevenka Nena Kostić ima svoju verziju priče, ali iz samo jednog razloga ne želi da izađe u javnost sa tim. Naime, kako ona kaže, ne želi da priča o smrti svog supruga jer bi je onda "gonila žena sa kojom je on živeo pre nestanka", a najviše se plaši za bezbednost svojih ćerki.

Saša Veljković, radnik ŽTP, bio je jedini očevidac Duškovog skoka s moska. Policiji je pak rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo pevač. Kostićevo telo nikad nije pronađeno i to je bio dovoljan povod za čaršijske priče. Prema jednoj verziji Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je navodno inscenirano da bi se zločin prikrio. Takođe, pojedini su šuškali da je pevač bio u depresiji jer nije mogao da vrati slavu, zbog čega se ubio. Postoji i treća verzija, najčudnija - Duško je sam iscenirao svoje ubistvo, nakon čega je zbog ogromnih dugova pobegao u inostranstvo!

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Kolo - Zvanični kanal
Dušan Kostić

Nekoliko dana posle nestanka Duška Kostića, na adresu supruge Nevenke, kao i kod njegovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane, stiglo je identično kratko pismo. Bez potpisa i pečata na kovertama, poruka se sastojala od nekoliko reči:

- Mnogo vas volim, oprostite mi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading