Viki Miljković prolazi kroz tešku agoniju: Najbliža osoba u životu joj je zaražena koronom?!

Autor: Alo

Zabava

10.04.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Viki Miljković ovih dana prolazi kroz pravi pakao jer je njen rođeni brat koji živi u Nišu testiran na koronavirus, saznaje "Alo!".

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Viki Miljković

Naime, kako izvor blizak pevačici otkriva, njen brat je osetio simptome slične onima koje imaju oboleli od opakog virusa, te se zbog toga prijavio na testiranje.

- Viki je poslednjih dana bila u potpunoj agoniji jer je njen brat Vladica išao natestiranje na koronavirus. Pre nekoliko dana osetio je blage simptome i imao je malu temperaturu, te je odmah pozvao sestru i pitao šta da radi i da li se da se prijavi na testiranje. Viki je probala da ga smiri, pa ga je savetovala da se odmah javi u bolnicu. Tamo su ga testirali, a kroz nekoliko dana bi trebalo da stignu i rezultati - otkriva izvor i dodaje dapevačica prolazi kroz težak period.

- Stalno je na vezi sa bratom i trudi se da ostane pozitivna i da ga bodri. Neizvesnost je ubija jer osim što je uplašena za zdravlje svog brata, Viki se plaši i za sve ljude koje poznaje. Nije isključeno da će otići i u Niš kako bi pružila podršku svojoj porodici, a njoj je sada najveći oslonac suprug Taške, koji se trudi da stalno bude uz nju - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading