(VIDEO) Snežana Dakić za Republiku i Srpski Telegraf o BORBI sa KORONOM: Posle reči poznate voditeljke mnogi će se ZAPITATI cene li život i provode li na pravi način dane u karantinu!

Autor:

Zabava

13.04.2020

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka i TV lice Snežana Dakić samo za Republiku otkrila je kako se bori i izdržava u kućnoj izolaciji za vreme pandemije koronavirusa ali i organizuje svoje vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Snežana Dakić

Naime, normalno je da je ovakvo stanje neprirodno za svakog pojedinca i veoma teško, kada ste zatvoreni u četiri zida a lepo vreme mami napolje.

Mnogi ljudi pa i sama Snežana susreću se sa padom raspoloženja, anksioznosti, što zbog cele situacije i straha, što zbog zatvorenosti ali to nikako ne sme da bude nešto što treba da nam slomi i poremeti duh već iz svega treba izvući ono najbolje. 

Kako nam je rekla, voditeljka se trudi da vreme u karantinu provede na što lepši način, slušajući omiljenu muziku, listajući stare albume prisećajući se nekih davnih dana, ali vodi i računa o svom fizičkom izgledu što se da primetiti jer izgleda kao devojčica.

 

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic

Na njenom Instagramu je veoma aktivna gde možete naići na veoma kvalitetne i korisne savete kako da se hranite, vežbate, ojačate svoj imunitet.  Pogledajte OVDE

Za portal Republika i Srpski Telegraf Snežana je imala veoma lepu poruku koja će vas naterati da se zamislite kako vodite svoj život, ne samo sada dok traje vanredno stanje u zemlji već uopšte.

Jer je za sreću zaista potrebno jako malo, a to malo nam vrlo često i nedostaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading