MNOGI JOJ ŽELE ZLO: Trudna Sofija Milošević NAPADNUTA!

Autor:

Zabava

16.04.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se pojedini raduju što Sofija i Luka dobijaju naslednika/naslednicu, ima pojedinih koji ne dele sreću sa njima pa manekenki šalju neprimeren sadržaj koji je neprijatno iznenadio nju i njene pratioce.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sofija Milošević

Sofija je objavila stori hrane koju je jela, dok joj je neko na to odgovorio porukom sramnog sadržaja. Ona je prepisku objavila na Instagramu, a zbog reči koje joj je jedna osoba uputila, mnogi su zgroženi.

- Krastavci aludirajući na trudnoću? Malo sam zla po prirodi, pa rekoh, šta ako dođe do pobačaja? Ružno pače je vest plasiralo baš u pravom trenutku, ali trenutno svakako izgleda kao da si se baš, ali baš onako solidno, pristojno finansijski obezbedila, ali kao što rekoh, nikad se ne zna... - napisao je neko Sofiiji.

- Ne znam koji profil žena može ovako nešto da napiše, niti koje žene rađaju dete da bi se finansijski obezbedile. Jadare - napisala je manekenka.

Foto: instagram.com/sofijamilo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading