Edita udarila na Lunu, Anabela reagovala!

Zabava

12.10.2017

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ministarka Edita Aradinović napala Lunu Đogani rekavši da ne podržava njeno ponašanje u rijalitiju, oglasila se i majka učesnice Zadruge, Anabela Atijas.

 

 

A post shared by Edita (@editaaradinovic) on Oct 10, 2017 at 11:51am PDT

 

Najpopularniji par u Zadruzi Luna Đogani i Sloba Radanović u žiži su interesovanja, te je tako Edita Aradinović prokomentarisala njihov odnos koji joj se uopšte ne dopada.

Iako ih nije imenovala, jasno se može zaključiti da je pevačica mislila upravo na Lunu i Slobu.

- Eto, u rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - nije Edita štedela reči, a onda je usledila reakcija mame Anabele.

 

 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Aug 12, 2017 at 4:56am PDT

 

Mnogi su očekivali da će Anabela ući u sukob sa Editom zbog svoje mezimice, ali ovoga puta to nije učinila.

- Ne bih ja da komentarišem... Želim im svima sreću. Edita i Luna su sestre po Gagiju i njenoj mami, Indi i Edita su prve rođake Lunine. Neka su žive i zdrave, ja njih volim šta god radile, ipak su ta deca rasla uz nas - objasnila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading