(VIDEO) INSTAGRAM SE USIJAO: Elena Kitić u SADO- MAZO izdanju, GRUDI KIPE na sve strane!

Autor:

Zabava

28.04.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki potez Elene Kitić na društvenim mrežama izazove burne reakcije budući da mlada pevačica nikada nije dala nijedan intervju za domaće medije.

RepublikaFoto: instagram.com/elenakitic
Elena Kitić

Kako ni u svojim objavama nije pričljiva, oni koji je prate uglavnom komentarišu njenu muziku, spotove, život na "visokoj nozi", skupe krpice, putovanja, ali i atraktivan fizički izgled.

Njena majka Marta Savić je u jednom intervjuu istakla da joj ne dopušta da ide "pod nož" kako bi korigovala bilo šta na svom licu ili telu jer je svesna da bi se kasnije u životu zbog toga pokajala, a poslednja Elenina objava govori u prilog tome da za estetskim korekcijama nema ni potrebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bye

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on Apr 27, 2020 at 7:43am PDT

Podsetimo, Kitićeva se trenutno nalazi u Beogradu sa ocem Miletom, dok je Savićeva zatvaranje granica u okviru vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa dočekala na Dominikani, gde se i danas nalazi.

- Marta je na Dominikani, mesec dana su joj produžili jer ne može da se vrati. Sve normalno tamo funkcioniše. Ćerka i ja smo kući, kućna pomoćnica nam donosi hranu. Imam sprave i vežbam kod kuće - otkrio je početkom meseca za "Blic" folker.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading