BIO SI KRETEN: Kija je bila ucveljena u rijalitiju zbog smrti oca a sada mu se obratila OVAKVIM REČIMA!

Autor:

Zabava

28.04.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar se oglasila na društvenim mrežama povodom godišnjice od smrti njenog oca Miloša, koji je preminuo pre dve godine, dok je ona bila u rijalitiju "Zadruga". Kija je prvo na "Instagram" postavila sliku sa majkom Nadicom, za koju je jako vezana.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija na sahrani svog oca

- Na ovaj dan, reći ću samo, Miloše, ova žena je bila moja majka i moj otac, i budi srećan zbog toga. Čuvaj se tamo, gde god da si, ako možeš usput i mene, duguješ mi! I srećan ti rođendan unapred! Žao mi je zbog svega, Kristina - navela je pevačica ispod fotografije.

Foto: instagram.com/kijakockar

- I žao mi je što nisi stigao nikog da upucaš! O Bože, tata, koliko ja ličim na tebe sa ovim "humorom" haha - dodala je Kockareva u narednom "storiju".

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar

- I mami nedostaješ, samo to nikada neće priznati. Jer si, realno, bio kreten - zaključila je pobednica prve sezone "Zadruge".

Foto: instagram.com/kijakockar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

28.04.2020 10:30

Iskrena Kija. Pok. otac Miloš pretio da će da upuca Slobu. Nije doživeo da to učini.

Odgovori 13 0
lea

28.04.2020 12:37

Zašto se ovoj ludioj ženi daje ovoliki medijski prostor.Ona bila ucveljena,daj molim vas toliko da je drugi dan igrala i skakala po zadrugi kao sumanuta.Ta nema nikakvog obraza,pokojnika nazivatikretenim.Ova je za Lazu za zatvoreni odelak odavno sazrela!