(FOTO) Grmi kao nikad do sad! Kaća Grujić se iz karantina pojavila totalno neprepoznatljiva: Da li je ona najbolja riba na estradi?

Autor:

Zabava

15.05.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojne poznate dame muku muče s viškom kilograma posle karantina zbog koronavirusa, ali ne i mlada pop-folk zvezda Katarina Grujić, koja je iz izolacije, čini se, izašla nikad bolja!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Katarina Grujić

Ona je slobodno vreme koje je usled novonastale situacije imala na pretek iskoristila na najbolji mogući način, te se posvetila nezi lica i tela, ali i marljivim treninzima u kućnim uslovima, što je u rekordnom roku dalo sjajne rezultate.

Iako je oduvek držala do sebe i izgledala sjajno, Katarina je dokazala da i od boljeg može bolje, u šta su se uverili svi njeni pratioci na Instagramu kada su videli njen novi, provokativni selfi.

Zgodna pevačica otišla je na jedan kozmetički tretman, i tom prilikom fanovima na mrežama predstavila se u izazovnom izdanju - u seksi bodiju bele boje, u kom su do izražaja došle njene bujne grudi, savršena linija i preplanuli ten, ali i nova boja očiju. Zahvaljujući popularnim filterima na Instagramu, lepa Kaća svoje kestenaste oči promenila je u plave koje joj, svi su saglasni, savršeno pristaju, te nas neće čuditi ukoliko posle mnoštva komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda bude odlučila da nosi sočiva baš u ovoj boji.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading