10 GODINA POSLE SMRTI: OVO JE NEOBJAVLJENA PESMA TOŠETA PROESKOG!

Autor: J. V.

Zabava

16.10.2017

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma "Kad voliš", koju izvodi makedonska pevačica Karolina Gočeva, prvobitno je bila namenjena jednom od najboljih vokala sa ovih prostora Tošetu Proeskom.

 

 

Karolinu je proslavila pesma "Kad voliš", a muzička kuća "Mascom" danas je objavila demo snimak ove pesme u izvođenju Tošeta Proeskog.

Muziku, aranžman i produkciju za ovu pesmu napravio je Mirko Vukomanović, dok je za tekst bila zadužena Snežana Vukomanović, koja je tada napisala mnoštvo stihova za poznate pevače.

- Pesma koju pamtimo u izvođenju još jedne vrhunske makedonske pevačice bila je originalno namenjena Tošetu. Njena premijera na desetogodišnjicu Tošetovog tragičnog odlaska u legendu za nas ima duboku emotivnu simboliku – neki su dovoljno veliki da nikada ne odu… Izuzetno nam je zadovoljstvo što čaroliju Tošetovog glasa možemo još jednom da donesemo publici – otkrila je Snežana Vukomanović. 

Toše Proeski, rođen je 25. januara 1981. u Prilepu, a preminuo u saobraćajnoj nesreći na današnji dan 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading