Godinama se bori sa tim! Jovana Joksimović nikada nije pričala o najbolnijoj stvari u svom životu: Ima veze sa decom i dešava se svako jutro!

Autor: Blic

Zabava

16.05.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović već godinama uživaju u skladnom braku, a evo šta izdvajaju kao njegov najvažniji "sastojak"!

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Jovana Joksimović

Željko i Jovana zaljubili su se 2008. kada su zajedno vodili Eurosong u Beogradu, venčali su se 2012. na Maldivima i imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

- Mi se poštujemo, i zaista uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo, nema tu kalkulisanja - rekla je Jovana.

Željko se romantično nadovezao.

- Svaki put kada je pogledam, gledam u svoju sreću. Mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo - rekao je pevač, koji ima i odraslu kćerku Minu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Bave se različitim poslovima, oboje su u žiži interesovanja javnosti, a Jovani najviše smeta što nije tu kada se deca bude jer radi Jutarnji program.

- Zbog karijere žrtvujem najveći segment svog privatnog života, buđenje s decom i to je nenadoknadivo. Sama sam to izabrala, ali moja deca znaju samo za jutro vikendom s mamom. S njima sam zato tokom celog popodneva i večeri, pa mislim da je OK tako - rekla je ona.

- Uvažavamo se i podržavamo suprug i ja, on je vredan i neverovatno talentovan i ja mu nisam ni muza, ni bič - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading