Sloba i Jelena pokreću ozbiljan biznis: Ovo će im biti ogroman izvor prihoda, a nalaziće se na dve lokacije u Beogradu!

Autor: Blic

Zabava

20.05.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ne krije koliko je srećan sa novom izabranicom Jelenom Đuričanin, ona često provodi vreme kod njega u stanu i zajedno kuju planove za pevačev novi biznis.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Pevač Sloba Radanović skrasio se pored Jelene Đuričanin. U početku su vezu krili, ali sada su se opustili pa se ljube pred komšijama i razmenjuju nežnosti ne mareći za znatiželjne poglede. Jelenina deca nisu bila tu, a komšije kažu da mališani obožavaju Radanovića.

Kada su izašli iz zgrade već je bilo podne, a susedi otkrivaju da pevač voli da se odmori, te da spavaju do kasno. Iako su očigledno bili u žurbi, izdvojili su trenutak da se posvete jedno drugom, pa je svako nastavio sa svojim obavezama.

- Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas - rekla je njihova komšinica.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sloba i Jelena

Pevač je rešio da pored pevanja ima još neki izvor prihoda, te je rešio da otvori teretanu.

- Čula sam da sa prijateljem planira da otvori teretanu i da započne sopstveni biznis. Razmatrali su lokacije i trebalo je da bude Novi Beograd, ali od ovog kraja grada su odustali. Ovde i imamo odlične teretane, a koliko znam Radanoviću su za lokal trenutno u opticaju Bežanijska kosa i Zemun. Za sada trenira sa Jelenom ovde u kraju, ali čim otvori svoj objekat, sigurno da će tamo biti redovni. Oboje se trude da budu fizički aktivni, tako da im je to pun pogodak - priča susetka ovog para koja otkriva da luksuzni auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu:

- Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Za

Redovno ide u nabavku i u solarijum.

Slobina komšinica nam je otkrila i da se pevač ne libi da ugodi dragoj, te da često odlazi u kupovinu.

- Gotovo svakodnevno Sloba ide u nabavku, svrati do radnje i pijace, pazi da im ništa ne nedostaje, kući nosi pune kese. A pazi on i na sebe, tako da ga često sretnem kako odlazi u solarijum. Malo se ugojio, ali boja za leto mu neće nedostajati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragiša

20.05.2020 10:37

Sloba se ugojio? Pa nema ni 200 kg.

Djole

20.05.2020 16:32

Otkada je teretana "ozbiljan biznis"?