SVAKA JOJ ČAST: Mia Borisavljević trenira u petom mesecu trudnoće!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

17.10.2017

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je već u petom mesecu trudnoće, pevačica Mia Borisavljević namerava da nastupa, snima i trenira sve do Nove godine!

 

 

#fitness #trainingday #pregnantwomen #lifestyle #hardwork ???‍♂️?️‍♂️

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Oct 4, 2017 at 7:19am PDT

 

Mia je za "Alo!" otkrila kako trudnoća utiče na nju i koliko to što je u drugom stanju utiče na njenu svakodnevicu.

- Trudnoća me nije promenila mnogo, čak nemam prohteve ni u ishrani. Nisam prestala ni da treniram, s tim što su mi treninzi slabijeg intenziteta. Skoro da je sve kao pre trudnoće. Od 100 odsto, da kažem da je 70 isto - kaže  Mia, koja je i kao trudnica veoma posvećena svom izgledu.

- I da nisam javna ličnost, mislim da bih mnogo ulagala u izgled. Otkako sam trudna, još više razmišljam o svemu, o reflektorima, o tome kako se koja boja slika i snima, ali i tome da bude prijatno i bebi i meni. Biram i udobne cipele zbog stajanja na bini. Imam svoju kreatorku, koja mi znači pogotovo sada kada se svake nedelje menjam u obimu. Imponuje mi što me mlade devojke često pitaju gde sam kupila ono što ponesem - kaže lepa pevačica.

 

 

Nema ni odmora bez treninga ,da znas Gladovic! @zorana_gladovic

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 10, 2017 at 4:04am PDT

 

Mia vredno radi i na novim pesmama, a  sledeće nedelje snimiće novi spot. Kako kaže najviše voli što za nju komponuje njen partner.

- Srećna sam što je baš Bojan autor pesama koje će se naći na mom novom albumu. Jako je talentovan, posvećen muzici i ima moje puno poverenje. Olakšavajuća je okolnost kada pored sebe imate nekoga ko je iz iste branše. Njegova podrška, razumevanje za ono čime se bavim upravo jer se i on bavi istim mnogo znači.  Ponosna sam na njegov rad, a u šali kažem da sada pod svojim krovom, u krugu porodice, imam 300 pesama - zaključuje Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading